Programa
Carola-Ortiz-&-Charu-Hariharan
CAROLA ORTIZ feat. CHARU HARIHARAN

Spirala

Després del seu primer treball, Sirin – doblement nominat als Independent Music Awards-, Carola Ortiz presentarà al festival Connexions Spirala, el seu treball més recent i el segon com a compositora. Es tracta d’una reafirmació de la manera de compondre, entendre i viure la música. Aquest nou disc és fruit d’un viatge a l’Índia, país on va conèixer la percussionista i cantant Charu Hariharan i el guitarrista Nishad Pandey.

Carola Ortiz és una de les músics més dinàmiques de la nova generació d’artistes catalanes. La seva carrera nacional i internacional l’ha portat a actuar amb gran artistes com Coetus, Giulia Valle, Rocio Márquez, El Niño de Elche o Raúl Rodríguez, només per din-ne alguns. Com a cantant i clarinetista és activa no només a l’escena del jazz, sinó també a l’escena de la cançó d’autor i de les músiques del món. La seva sensibilitat li permet trobar influències a tot tipus d’experiències, estils musicals, cultures i persones properes. A Spirala, Carola Ortiz canta, toca el clarinet i produeix les seves composicions escollint un equip de músics estel·lars de l’escena del jazz i el folklore de Barcelona i l’Índia.

A la formació destaca Charu Hariharan, qui viatjarà des del sud de l’Índia expressament per actuar en aquest concert. Percussionista, cantant i compositora multifacètica, ha participat en projectes amb artistes de prestigi com Ale Moller, Mats Öberg, René Lacaille i Marco Lacaille, Pt. Debashish Bhattacharya, Stephen Devassy, M. Jayachandran, Mattannur Sankarankutty, Dr. K. Omanakutty, Karunamoorthy, Balabhaskar i Santhosh Chandran, entre d’altres.

 

Carola Ortiz: veu i clarinets
Charu Hariharan: veu i percussió
Nestor Gimenez: piano
Nishad Pandey: guitarra
Sandine Robillirad: cello
Pau Lligadas: baix i contrabaix
Andreu Moreno: bateria

 

Amb la col·laboració de:

 

octubre
21
19.30
CAT Tradicionàrius
Travessia de Sant Antoni, 6
Barcelona