Programa
Eva Fernández
EVA FERNÁNDEZ & QUARTET BROSSA

Yo pregunto

Després de la seva formació a la Sant Andreu Jazz Band i l’enregistrament d’altres treballs discogràfics com That darkness, Eva Fernández presenta Yo pregunto. Des de la seva publicació l’artista gira en format trio de la mà dels músics que l’han acompanyat en el seu enregistrament: el guitarrista Josep Munar i el bateria Enric Fuster. Yo pregunto neix com tota una declaració d’intencions: música pròpia de Fernández i Munar a partir d’un recull de poemes d’Alfonsina Storni, Alejandra Pizarnik, Alfonso Costafreda i Julio Cortázar.

L’àlbum es va publicar el maig de 2018, des d’aleshores el trio d’Eva Fernández l’ha portat sota el braç per ciutats com Seül, Londres, Berlín, Barcelona i Madrid, però aprofitaran el festival Connexions 2018 per anar una mica més enllà. Serà l’ocasió de sentir les cançons del disc vestides per quartet de cordes. Arranjaments de Josep Munar tocats pel reconegut Quartet Brossa, una oportunitat inèdita d’experimentar el que promet ser un homenatge a la sensibilitat, la senzillesa i les ganes de compartir música.

El Quartet Brossa, format per Aleix Puig i Pere Bartolomé als violins, Imma Lluch a la viola i Marçal Ayats al violoncel, manté una intensa activitat musical basada en la transversalitat artística, la col·laboració entre estils, creadors i disciplines musicals i una gran voluntat d’incentivar i participar en la creació contemporània. Mantenen una activitat constant des del 2004, des de llavors han enregistrat diversos discs propis i destaquen les seves col·laboracions amb artistes com Maika Makovski i Judit Neddermann, entre d’altres.

Eva Fernández: saxo i veu
Josep Munar: guitarra i arranjaments
Enric Fuster:  bateria

Aleix Puig: violí
Pere Bartolomé: violí
Imma Lluch: viola
Marçal Ayats: violoncel

octubre
18
20.30
Luz De Gas
Muntaner, 246
Barcelona