Programa
Hora de Joglar
Balkan Paradise Orchestra
Hora de Joglar
Balkan Paradise Orquestra
HORA DE JOGLAR &
BALKAN PARADISE ORCHESTRA

Abrak’Ataka

 

De tant en tant, a la sempre nodrida i canviant escena del mestissatge i les músiques del món, apareixen formacions que aconsegueixen destacar i obrir-se camí gràcies a la qualitat, la forta personalitat de la proposta i una interpretació i posada en escena que impacta per la seva energia i potència. Aquest és el cas d’Hora de Joglar i la Balkan Paradise Orchestra, dues formacions que s’han consolidat aquests dos darrers anys, que comparteixen una gran passió pels sons i ritmes dels Balcans i una visió de la música com a celebració de la festa i la vida.

Partint d’aquestes coincidències, les dues bandes han unit màgia i talent per a bastir un concert- espectacle únic i exclusiu per al Connexions. A Abrak’Ataka, els garrotxins i les barcelonines actuaran plegats com una sola agrupació per oferir un repertori que unirà el millor dels dos grups i alguna sorpresa més. Una gran festa balcànica que es viurà no només dalt de l’escenari, sinó també a peu de pista, buscant en tot moment la complicitat i la implicació del públic, un tret comú en els directes d’ambdós projectes. Les Balkan han revolucionat el concepte popular de la fanfàrria incorporant ritmes de tot el món, mentre els Joglars han fet del ball, l’electroswing i el baixar a la pista per tocar enmig de la gent els moments més poderosos i desbordants dels seus espectacles.

A més del seu caràcter irrepetible, Abrak’Ataka és una doble festa final; el comiat d’alçada que ret Hora de Joglar a Present (RGB Suports, 2017), el disc que els ha obert de bat a bat a les portes grans festivals, festes majors i sales dels Països Catalans i Europa, i també l’homenatge de Balkan Paradise Orchestra al seu debut discogràfic K’ataka (Microscopi, 2018) i a una trajectòria ascendent i imparable per escenaris nacionals i europeus.

 

Isard Camps: veu
Aniol Nebot: violí i veu
Eloi Tomàs: saxo
Michaël Lecuyer: trombó
Marco Aparicio: teclats
Joan Tomàs: contrabaix
Ferriol Virgili: bateria
Núria Perich: bateria
Fran Esquiaga: dj i veu

 

Olivia Casas: tuba
Maria Puertas: tuba
Maria Cofan: trombó
Alba Ramírez: trompa
Laura Lacueva: clarinet
Eva Garín: clarinet
Berta Gala: trompeta
Alba Careta: trompeta
Mila González: trompeta
Eli Fàbregas: percussió

 

 

octubre
20
20.30
Sala Apolo
Nou de la Rambla, 113
Barcelona
Entrada general: 12 euros
Comprar entrada